Total Pageviews

Wednesday, 21 December 2016

Terharu

Assalamualaikum
Terharu bila salah seorang anak post di Facebook.

10 comments:

  1. Anak yg dah matured biasanya akan ada rasa ini.

    ReplyDelete
  2. Bertuahlah awak suami isteri Saniah, anak dah mula terfikir tentang kebajikan untuk keluarganya. InsyaAllah! bahagia hidup Saniah sekeluarga dunia akhirat.

    ReplyDelete
  3. Saya pun tumpang terharu SI...
    Lagi lagi dlm keadaan yang sedang runsing.
    Moga Allah juga kurniakan anak anak saya mcm ni....
    Huhu...

    ReplyDelete
  4. sobsob...kalau anak saya post macam ni pun saya terharu... (T_T)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik.
    Alhamdulillah, mudah-mudahan anak-anak akak menjadi penyenang hati dan penyejuk jiwa...ahlu fitrah

    ReplyDelete
  6. Mahu tak terharu kak SI..
    Anak2 dah menghargai pengorbanan ibubapa kan..
    Semoga anak2 saya pun macam tu juga..
    Kekadang teringat juga kata-kata Nabil..
    Mama tak perlu buat .. Nabil boleh tolong buatkan..
    Alhamdulillah dah tahu membantu..
    Itu pun dah buat saya terharu :(

    ReplyDelete
  7. this is wat i wish dalam life ni kak...since ummi dah takde takpe abah dan adik2 ada lagi..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah saniah anak solehah didikan dari ibu bapa jugak

    ReplyDelete
  9. Anak yang dah matang memang akan fikirkan ibu bapanya... untung kak saniah... alhamdulillah...

    ReplyDelete