Total Pageviews

Monday, 12 June 2017

Temujanji

Assalamualaikum
Salam Nuzul Quran
11/6 Ahad---
6.50 pagi bertolak dari rumah terus hantar Iman sekolah.
7.35 -tiba di perkarangan hospital pakir kereta.Seperti biasa dah penuh...letak je kat corner .Terus daftar.
8.11 selesai buat pembayaran.
9.35 nama suami di panggil masuk bilik doktor.
9.50 suami ambil result darah di makmal.Aku ambil nombor giliran di Farmasi .
10.15--ambil ubat.
10.30 dah pun berada dalam kereta.
Alhamdulillah urusan temujanji suami dengan doktor pakar jantung hari ni semuanya mudah dan cepat.Jarang dapat seawal ini .Bersyukur sangat2 ,doktor cakap keadaan suami memuaskan.Mungkin juga dengan sebab berpuasa kesihatan menjadi lebih baik ....walaupun berat badan semakin menyusut.Iman dengan si ayah sama je lah ,berkilo2 dah hilangnya.Aku???....tak mau timbang lah...dah tau dah :-).





9 comments:

  1. Alhamdulillah .. moga terus diberikan kesihatan olehNya ..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah kak..
    Dioermudahkan segala urusan.
    Semoga suami akak diberikan kesihatan yg baik beeterusan..

    Saya itu hari timbang turun 1 kilo kak..
    Nanti saya jumpa doktor mesti kena marah 😆

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.
    Semuga bertambah sihat.

    Kenapa you tak nak timbang?

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Semoga terus diberikan kesihatan yang baik.

    ReplyDelete
  5. Kalau setiap kali temujanji di hospital mcm tu, lega kan... taklah berlama2 duduk menunggu sampai jadi mengantuk.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilah semuanya ok.....Urusan jumpa doktor pun cepat. Tu balik dah boleh terbongkang laki bini tu SI haha...

    Saya pun takut nak timbang SI...mcm sama berat je rasanya. Tak berkebayalah raya ni nampaknya hihi

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah saniah moga terus sihat

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum kak, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik.
    Alhamdulillah thumma innal hamdalillah, perkhabaran yang baik dan menggembirakan. Tentunya saya juga turut menumpang gembira dengan perkhabaran ini. Moga selepas ini akan sentiasa ada perkhabaran yang menggembirakan buat akak sekeluarga... Saya turut mendoakannya...

    ReplyDelete