Total Pageviews

Friday, 13 November 2015

Hepi Bezday ayah!

Assalamualaikum
13 Nov,hari Jumaat yang mulia ni
bertambah setahun lagi usia insan yang jadi tunggak keluarga kami.Semoga ayah kepada anak2 ku dipanjangkan usia dan diberi kesihatan yang baik sentiasa..
Ayah mereka tak pernah kisah pun ulangtahun hari lahir nya...anak2 je yang beria....nak2 Iman ,minta belanja makan katanya...tak faham aku hari lahir siapa yang sebenarnya ni...huhuuu.
Seorang yang cool.apatah lagi dengan anak2 dibandingkan aku yang sesekali boleh jadi singa jika dah naik angin....hahaa.
   Foto:        Begitulah juga sikap suamiku .








13 comments:

  1. selamat hari lahir pada suami akak...semoga panjang umur..sehat selalu..di murahkan rezeki dan bahagia di samping keluarga tercinta...kisah kite ni banyak yg sama kak...lepas kawen je terus jadi suri rumah tangga...hidup kite hanya untuk suami dan anak2 di rumah...suami adalah segala2nye...moga semua doa2 akak di makbulkan Allah....

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir buat ayah Iman...moga terus diberi kesihatan yg berpanjangan dan dimurahkan rezeki bersama keluarga..
    amboi Iman...dah terbalik..sapa belanja sapa ni...haha

    ReplyDelete
  3. Selamat ulangtahun kelahiran buat ayah Iman.
    Moga terus berbahagia di samping keluarga. Terus dilimpahi keberkataan dan keredhaanNya.

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun..moga diberi khidupan yang baik2..disamping isteri dan anak2...amin

    ReplyDelete
  5. Selamat ulang tahun kelahiran buat si Ayah..
    Semoga usia dirahmati Ilahi..
    Dipanjangkan usia..
    Dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  6. Semoga si ayah kesayangan tu sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan hidup saniah sekeluarga dipenuhi limpahan kasih sayang darinya. Aminnnn!

    ReplyDelete
  7. Itu la...saya pun kekadang ingat...kekadang terlajak hari....simpan tarikh tapi tak selalu tengok...

    ReplyDelete
  8. Selamat hari lahir buat ayah kesayangan anak2 sanish. Semoga diberi kesihatan yang baik, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  9. selamat ulangtahun kelahiran...

    hahah..amboi..anak2 ambik kesempatan nampaknya..
    sekali sekala ..tak pe la..hwhheheh

    ReplyDelete
  10. Hepy bezday untuk suami SI ye... moga sentiasa dalam limpahan rahmat Allah....

    Begitulah hebatnya seorang ayah kan SI....so akhirnya celebrate kat mana tu? Takkan dekat Rengit lagi kot hihi....

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum kak...sempena ulang rahun blog yan...akak salah seorang yang menerima cendermata dari yan...boleh tak akak email kan alamat akak dekat yan..

    iryanty83@gmail.com

    ReplyDelete
  12. sanah helwah.. moga dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah senantiasa... amin

    eeiyss folo di 48 (dari blog baru)~ salam perkenalan

    ReplyDelete
  13. Selamat hari jadi ayah awak. Smoga pnjang umur murah rezeki

    ReplyDelete