Total Pageviews

Thursday, 7 January 2016

satu hari yang masaalah

Assalamualaikum
Seperti biasalah aku dengan anak2 perempuan 2 orang tu kalau tak berwasap satu hari memang tak sah.
Semalam hari last exam Fateha ...macam2 hal budak 2 ni tau.Study hingga larut udahnya mata pun sukar nak tido hingga dinihari....dah gitu jadi lah mata panda seperti selalu.

Yang Iqa pulak bangun nak pi kuliah air pulak takde....
Petang masa kat dewan kuliah katanya takde letrik...masa kelas BI,panas membahang.Kata Fateha tempat dia pun sama tapi sikit2....huhuu tak faham aku  ada ke sikit2.!


Petang Fateha kabo kan laptop kena virus...padahal sampai 4pagi tu boleh guna lagi.Masih warranty sebab beli pun belum 3 bulan.Janji abang nya esok.akan settle kan .....Bukan pe kononnya dah lepas exam nak start movie marathon nak realise tension kononnya....
Macam2 hal tau....

11 comments:

  1. seronok membaca sembang anak-anak sekarang yg buat kita berfikir apa yg mereka bualkan..

    ReplyDelete
  2. hehehe...macam2 hal anak2 ye, seronok membacanya

    ReplyDelete
  3. Comelja ibu dengan anak-anak bermesej. Trojan haha..

    ReplyDelete
  4. Klau cerita gembira seronok membacanya kan saniah tp klau yg bermasaalah tu yg buat pening hihi...Apa pun cerita anak2 buat kita happy.

    ReplyDelete
  5. bagus anak2 yg suka mengongsi ceritanya dgn kita ibunya jadi kita apa masalh n keperluan mrk sambil mngeratkan kasih mesra.

    ReplyDelete
  6. kikiki...comel je anak2 akak...lawak pon ada gak padahal masing2 tengah kalut kat U...semoga anak2 akak terus maju jaya dalam pelajaran jadi anak soleh dan selehah dunia akhirat...walau jauh di mata tetap dekat di whatsap....hehehe

    ReplyDelete
  7. kan kak..kadang2 gelagat anak2 buat kita rindu zaman kecil mereka..

    ReplyDelete
  8. heheh..ni bagusnya teknologi sekarang kan kak.24 jam pun boelh berhubung dengan anak2..tau apa cerita diaorang..

    ReplyDelete
  9. Senangkan zaman skrg kak saniah..
    tahu perkembangan anak-anak ..
    Bermacam masalah mereka hadapi ..
    Ujian kecil buat mereka..
    Semoga segala permasalahan akan selesai hendaknya..

    ReplyDelete
  10. Hihi....bestnya SI, dah jauh mesti rindukan....Kalau mak saya kat kampung tak tau ber whatsapp, telefon jerlah kerjanya, kekadang soklan yg sama ditanya berulang ulang, dah kerap sangat telefon. Tak de modal lagi nak cerita. Saya layankan ajelah...

    ReplyDelete
  11. Hihi....bestnya SI, dah jauh mesti rindukan....Kalau mak saya kat kampung tak tau ber whatsapp, telefon jerlah kerjanya, kekadang soklan yg sama ditanya berulang ulang, dah kerap sangat telefon. Tak de modal lagi nak cerita. Saya layankan ajelah...

    ReplyDelete