Total Pageviews

Tuesday 17 November 2020

Photobook

Assalamualaikum
Masa anak2 kecil kerap ambil gambar untuk kenangan melihat tumbesaran mereka dari bulan ke tahun.Sekarang dah ada cucu ,gambar cucu pula yang banyak di simpan .Tapi tulah zaman kini simpan gambar pun dalam henpon tak seperti dulu ,dicuci di kedai gambar dan simpan dalam album.
Risau juga kalau2 gambar dalam henpon hilang .Lagipun dah banyak sangat gambar si kecil dalam galeri.Terfikir untuk buatkan photobook Sarah ,gambar boleh simpan lama dan tak mudah rosak.
Sebab tak fikir panjang masa beli yang pertama agak mahal dengan gambar 21 keping harga 39 rm termasuk pos.Rasa tak berbaloi rasa nya tapi redha je lah dah beli.Tapi gambar ok dan cover pun tebal.
Sebab gambar banyak lagi ,yang orang sibuk 11/11 ,mok cik sibuk gak intai2 photobook murah di shopee.Alhamdulilah ada photobooks 5 rm untuk 40 gambar dapat pulak promosi 11/11 dapat pulak hanya 2 rm.Photobooks dah pun sampai...boleh lah ,dibandingkan dengan harga nya terlalu murah tu.Simpan untuk kenangan tahun2 pertama Sarah.

9 comments:

 1. Comelnya cucu kak saniah..
  Dah semakin besar..

  Murahnya kak saniah..
  RM 2 utk 40 keping gambar..

  ReplyDelete
 2. comelnya dia, semoga sihat selalu <3

  ReplyDelete
 3. Halah3x..comeynya cucu kak saniah, padanlah terindu2 selalu, sampai sanggup buat photobook ye.
  Saya pun dah byk gmb dlm fon ni, gambar umrah aritu, nak buat juga photobook.

  ReplyDelete
 4. Ya..kena rajin2 survey harga photobook ni. Kadang dpt hrga murah, lagi2 time promo..😁

  ReplyDelete
 5. Pernah juga order photobook ni. Print gambar anak2. Masa tu pun dpt harga promo. RM1 kot kalau tak silap. Kena rajin survey. Okla la kan, simpan buat kenangan.

  ReplyDelete
 6. Ya Allah.. Kenapalah saya cuai tidak tahu kewujudan blog ini. Maafkan saya akak atas kecuaian.. Setelah membaca komen akak mengatakan akak tulis blog, baru terfikir nak explore. Selamat berjiran akak..huhuhu

  ReplyDelete